Datum: 07-07-2020 - 15:15
16
okt
'17

Uitnodiging voor jonge mantelzorgers.

Is er bij jou thuis iemand lang ziek of gehandicapt? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Speciaal voor jou wordt er in samenwerking met jongerenwerk, CJG, Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Noordwijk en het Wmo Adviescentrum, een leuke middag georganiseerd! Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren...

die opgroeien met een ziek familielid die intensieve zorg nodig heeft. Je zieke moeder of vader, broer of zus, oma of opa woont in de buurt en jij ondersteunt ze! Best een taak waarbij je misschien wel wat hulp en tips kan gebruiken. Tijdens deze middag kunnen we antwoord geven op je vragen en kun je met mede jonge mantelzorgers ervaringen delen.

Wat gaan we doen en wanneer?
Pizza bakken en deze natuurlijk ook lekker opeten.

Wanneer: Vrijdag 17 november 2017
Waar: Jongerencentrum X-Out, Viaductweg 50, 2211 GT, Noordwijkerhout
Hoe laat: Van 16 tot 19 uur
Kosten: Gratis!

Meld je uiterlijk 12 november aan door een e-mail te sturen met je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres (mag ook het e-mailadres/telefoonnummer van je ouders zijn) naar: Luc Meeuwenoord via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Arianne van Beelen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen of nadere informatie over deze middag kan je Arianne van Beelen of Luc Meeuwenoord mailen, dan word je teruggebeld. Mocht je geen vervoer hebben van of naar het jongerencentrum? Laat het dan even weten!