Datum: 26-09-2020 - 10:51
14
okt
'17

Zes activiteiten in het nieuwe programma van 'de Kletskop'.

Vrijwilligers van de werkgroep 'De Kletskop' verzorgen gezellige middagen met leuke activiteiten voor een ieder die wel wat gezelligheid kan gebruiken 30 jaar en ouder. Wat centraal staat is dat men jong en oud samen wil brengen om zo elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Maar ook voor de jonge vaders en...

moeders die omkomen in alle dagelijkse stress, kunnen even ontstressen. De middagen van de Kletskop zijn altijd op één woensdagmiddag in de maand van 13.30 uur tot 16.00 uur in het Victorhuis nabij de St. Victorkerk. Voel je welkom!!

Het nieuwe programma voor het najaar en de winter start op 25 oktober met een suprise-middag.....Wat men dan gaat doen houden ze nog even geheim. Het beloofd weer een leuke middag te worden met veel gezelligheid. Tevens geven wij alvast de data door voor de andere middagen die al gepland zijn, het programma is weer gevarieerd.

* 25 oktober: Surprise-middag

* 22 november: Sinterklaas komt op bezoek (Allemaal een kadootje van 5 euro meenemen)

* 13 december: Gezellige en sfeervolle Kerstmiddag

* 24 januari 2018: Oliebollen gala party (Pak je nette pak of jurk uit de kast en geniet van deze middag)

* 28 februari 2018: Surpise-middag

* 21 maart 2018: Modeshow en verkoop Lanco mode

De activiteit van 25 oktober wordt georganiseerd in het Victorhuis, nabij de St. Victorkerk. We vragen 5 euro entree. Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Graag tot dan!!!
De dames van de Kletskop.