Datum: 28-05-2023 - 04:17
18
okt
'17

Kerstactie 'A Break 4 Kids'.

Stichting A Break 4 Kids (gevestigd in Noordwijkerhout) viert elk jaar kerst met kinderen die in opvanghuizen wonen. Het gaat om ongeveer 100 kinderen van 12 tot 18 jaar die door mishandeling, misbruik en verwaarlozing niet meer thuis kunnen wonen. Wij hebben contacten met zo’n 10 opvanghuizen...

In elke schoolvakantie organiseren we uitstapjes en dus ook in de Kerstvakantie. We organiseren een gezellige avond en bieden ze een heerlijk diner! En uiteraard hoort er op zo’n avond ook een kerstcadeautje bij.

Een eigen handdoek!
Op verlanglijstjes vinden we wensen als “een eigen handdoek en washandje”. Een eigen handdoek vergroot al het veiligheidsgevoel en het gevoel dat ze er mogen zijn! De kinderen hebben ook toiletartikelen nodig. Natuurlijk snappen wij dat je deze dingen niet graag met andere kinderen wilt delen en daarom schenkt A Break 4 Kids elk kind een ‘basis pakketje’ met toiletartikelen.

Naast deze pakketjes maken we sieraden- en make-up setjes. En ook voor de jongens zullen er ‘jongenspakketjes’ zijn, waar o.a. een pet, sportsokken, pen, scheerspullen en toilettas in zitten. Dit alles vormt dan met wat te snoepen een leuk kerstcadeautje!

Lichtpuntje in donkere maand
Wilt u A break 4 Kids helpen om de kinderen in de donkere decembermaand een lichtpuntje te bieden? Dat kan natuurlijk. U kunt geld doneren of misschien kunt u een inzamelingsactie op school, werk of vereniging starten en dit aan de stichting schenken? De pakketjes zullen door vele vrijwilligers op zaterdag 9 december worden samengesteld, dus wij zien uw bijdrage graag voor die tijd tegemoet.

Help mee!
Samen Kerst vieren, wie wil dat niet? Wij hopen dat u wilt meehelpen en voor alle vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0252-341164 naar Marjan en Wytze Weistra die deze stichting hebben opgericht. Voor meer contactgegevens kunt u kijken op de contactpagina van www.abreak4kids.nl

Mocht u geld willen doneren vermeldt u dan ‘Kerst 4 Kids’ (IBAN: NL33 INGB 0006 02 97 22 ten name van A Break 4 Kids Noordwijkerhout). Uw giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting door de ANBI verklaring.

Tekst en foto's A Break 4 Kids.