Datum: 14-08-2020 - 03:19
15
okt
'17

Duinknijnen staan aan de vooravond van hun 50e jaar.

De Duinknijnen zijn ontwaakt uit hun zomerslaap en weer volop in beweging gekomen om voor komend seizoen hun 26e prinsenpaar der Dwergknijnen én natuurlijk het 50e prinsenpaar der Duinknijnen te kiezen. Deze bekendmakingen zullen op één avond zijn, te weten op zaterdag 4 november...

We willen deze mooie feestavond natuurlijk weer met zoveel mogelijk mensen gaan vieren en daarom is de entree GRATIS. Er zijn natuurlijk een aantal potentiële kandidaten binnen de Duinknijnen, maar wie o wie zal er op zaterdag 4 november als 50e prins der Duinknijnen worden gepresenteerd als allerhoogste man van het Duinknijnenrijk middels de welbekende, wederom zéér unieke, stunt?

Dit mag u allemaal natuurlijk niet missen, daarom bent u van harte welkom op zaterdagavond 4 november in de Duinpan voor de bekendmaking van het 26e prinsenpaar der Dwergknijnen om vervolgens door te gaan met de bekendmaking van de 50e prins der Duinknijnen.

WIJ KUNNEN U AL ÉÉN DING VERKLAPPEN, MIS DIT NIET! Voor de laatste info kunt u kijken op onze website www.duinknijnen.nl  of houdt onze Facebook en Twitter in de gaten.

Tekst en foto's Duinknijnen.