12
okt
'17

Winter met wilddiners en streetfood bij Como & Co.

Restaurant Como & Co organiseert deze winter een aantal te gekke evenementen waar je sowieso bij wilt zijn! Onze locatie aan het meer leent zich perfect voor een gezellige winterse sfeer. Naast dat je op woensdag t/m zondag welkom bent voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner...

 zorgen we de koude wintermaanden voor een paar bijzondere dagen en avonden.

Wilddiners
We trappen het winterseizoen af met een 7 gangen wilddiner op vrijdag 27 oktober. Samen met sterrenchef Maurits van der Vooren van restaurant Latour in Huis ter Duin koken we een bijzonder menu met diverse wildgerechten. Deze avond is inmiddels vol geboekt, maar op vrijdag 17 november en vrijdag 1 december doen we het nog eens dunnetjes over. Op deze avonden kun je kiezen tussen een heerlijk 2, 3 of 4 gangen menu, variërend van 20 tot 30 euro. Snel reserveren is aan te raden.

Winter STREETFOOD
Naast de wilddiners organiseren we een te gek gratis festival waarbij rauw en internationaal eten centraal staat: winter STREETFOOD! Wanneer je vrijdag 15 of zaterdag 16 december aankomt op het terrein van Como&Co ruik je de geuren van het naanbrood uit de Tandori oven, de Thaise curries, bijzondere Poolse wintergerechten en wil je die verse crêpes met Nutella als toetje.

Verschillende horeca ondernemers uit Noordwijkerhout maken hun meest heerlijke gerechten klaar en laten je graag proeven! Daarbij drink je natuurlijk een warme glühwein of bijzondere thee met verse specerijen of trek je em lekker door met een speciaal winterbiertje van de Scheldebrouwerij. Wij zorgen voor een heerlijk winterse omgeving aan het meer met veel vuur, warmte & gezelligheid!

Natuurlijk geniet je van passende, rauwe muziek en is er voor de kids voldoende entertainment. Met een beetje geluk kun je zelfs schaatsen op onze zelfgemaakte schaatsbaan! We sluiten het festival af met een gezellig feestje binnen bij Como! Het festival heeft een gratis toegang en ook parkeren kan gratis op het parkeerterrein naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout).

Block deze dagen alvast in je agenda, meer info volgt snel op http://www.como-co.nl/ of onze Facebookpagina en hier op BON.

Foto PR.