Datum: 06-07-2022 - 12:34
10
okt
'17

Toneelvereniging ODI speelt de komedie 'De Goot'.

Ook dit seizoen start toneelvereniging ODI met een komedie van niveau! Het is dan ook zeker lachen met de komedie ‘’De Goot’’ van Ton Davids! De regie is in handen van Patty van Amsterdam en sandra Groot. Pension De Goot is een opvanghuis voor dak- en thuislozen en de leiding en verzorging....

zijn in handen van oer-vrijwilligster Toos en stagiaire Pien. De bewoners zijn een aan lager wal geraakte acteur die niet vies is van alcohol, een prostituee, een drugsverslaafde en een zwerfster met kind en zij verblijven maar al te graag in Pension De Goot. Het voortbestaan van het pension wordt echter bedreigd door de buurt, vertegenwoordigd door een boze mevrouw Meerman.

Zal zij erin slagen om het pension en zijn bewoners weg te krijgen? En krijgt zij hier misschien nog andere hulp bij? Kunnen de bewoners het pension nog redden of komen zij weer op straat te staan? De situatie lijkt af te stevenen op een complete chaos, maar dan gebeurt er uiteraard iets zeer onverwachts. Wilt u weten hoe dit afloopt? Kom dan kijken naar dit blijspel vol met humor en vertederende momenten.

Data en reserveren
Dit stuk is te zien op 17 en 18 november 2017 in De Schelft in Noordwijkerhout, en op 25 november in De Duinpan in De Zilk. Om 19:30 uur gaat steeds de zaal open. Aanvang steeds om 20:00 uur.

Kaartjes zijn 8 euro pp en kunt u reserveren op de website: www.toneelverenigingodi.nl of zijn vanaf twee weken voor de voorstelling te koop bij Suzanne’s Feestshop en Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Open avond
Omdat ODI zoekt naar nieuwe leden voor de spelersgroep, de decorgroep en de grimegroep is er op 16 november ook de mogelijkheid om te komen kijken naar het stuk voor mensen die interesse hebben om lid te worden. Als men dit wil kan men mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie www.toneelverenigingodi.nl of www.facebook.com/toneelverenigingodi

Tekst en foto Toneelvereniging ODI.