Datum: 01-07-2022 - 01:00
10
okt
'17

Koffieconcert en feestelijke trekking loterij Drumfanfare Altesa.

Op zondag 15 oktober 2017 zal Drumfanfare Altesa weer het jaarlijkse koffieconcert geven in De Duinpan, De Zilk. Het concert zal vergezeld worden door de trekking van de jaarlijkse Grote Altesa Loterij. De leden van Altesa hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan om de loten te verspreiden...

onder de inwoners van De Zilk, familie, vrienden en andere mensen die de vereniging een warm hart toe dragen. Er zijn prachtige prijzen te winnen. Tijdens de loterij maken de kopers kans op een mooie fiets, aangeboden door Giant Van Bakel te Bennebroek en is er voor vier personen kans om de Bollenstreek te verkennen vanuit een zweefvliegtuig van De Kennemer Zweefvlieg Club te Noordwijk. 

Ballonvaart
Nieuw dit jaar is een andere luchtervaring, namelijk met twee personen een luchtballonvaart maken met Clement Ballonvaarten uit Heerhugowaard. Verder zijn er ook vele cadeaubonnen beschikbaar gesteld en zijn er allerlei lekkernijen, mooie flora en leuke hebbedingen te verloten. Bovendien maken alle bezoekers van het koffieconcert kans op één van de vijf zaalprijzen. 

Het concert vindt plaats in De Duinpan, Sportlaan 34 in De Zilk. De zaal is open vanaf 13.30 uur en het concert begint om 14.00 uur. Mocht u nog interesse hebben in loten, maar heeft u geen van onze leden gezien, neemt u dan even contact op via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen u graag te zien op zondag 15 oktober.

Foto Altesa.