Datum: 06-08-2020 - 15:42
07
okt
'17

Locatie wijziging 'Das Sjaan Oktoberfest'.

Door omstandigheden heeft muziekvereniging St. Jeanne d’Arc de locatie voor het Oktoberfest moeten wijzigen. 'Das Sjaan Oktoberfest' zal plaats vinden op zaterdag 28 oktober vanaf 20:30 uur in De Rotonde in het NH Leeuwenhorst. Het wordt natuurlijk net zo'n groot feest, maar alleen op een andere locatie...

Wie het hoogtepunt van de Duitse biercultuur een keer van dichtbij wil meemaken hoeft dit jaar niet naar onze oosterburen af te reizen. De Rotonde in het NH Leeuwenhorst zal deze avond het decor zijn voor dit Duitse muziekspektakel waarbij alle geledingen aan bod zullen komen en hun repertoire volledig zullen afstemmen op het thema 'Oktoberfest. 

Deins mee op de nummers zoals “99 Luftballons” en “Ich bin wie du” of zet de polonaise in op het welbekende 'Ein festival der Liebe'. Kortom, een avondvullend programma voor jong en oud. Je kunt natuurlijk naar het feestterrein gaan in je gewone spijkerbroek, maar de organisatie zou het leuk vinden als de echte Oktoberfestfan zich feestelijk uitdost in een lederhose of dirndl jurkje.

Toegangskaarten á €10 zijn te koop bij: Vink Multimedia Dorpsstraat 19a, VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8 en Verenigingsgebouw "De Parade", Van der Weijdenlaan 2a. Donateurs van 'De Sjaan' kunnen op vertoon van hun donateurskaart twee gratis kaarten afhalen bij bovenstaande verkooppunten.

Natuurlijk kunt u ter plekke bij bovenstaande verkooppunten ook donateur worden door een machtigingsformulier in te vullen voor €10 per jaar. U krijgt dan 2 kaarten voor het muziekspektakel. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes: www.facebook.com/stjeannedarc.noordwijkerhout.