Datum: 14-08-2020 - 03:01
08
okt
'17

Barbershopkoor Singing Unlimited winnaar Korenslag Bollenstreek 2017. (update foto's+verslag)

Koor Singing Unlimited uit Hoofddorp heeft overtuigend de titel 'Winnaar Korenslag Bollenstreek 2017' in de wacht gesleept. De spanning was om te snijden zaterdagavond in de theaterzaal van de Schelft, want het organiserende Popkoor Bloom had 4 aan elkaar gewaagde koren in huis gehaald...

En alle deelnemers waren vastberaden met de trofee naar huis te gaan. Singing Unlimited kwam uiteindelijk als sterkste uit de bus. Al tijdens de vertolking van hun openingsnummer “Lazy Day” (George Fischoff) werd duidelijk dat dit a-capella zingende koor, zowel de zangtechniek als de presentatie, perfect beheerst. De overvolle zaal luisterde ademloos naar de prachtige vertolking van o.a. “You Raise Me Up” (Brian Kennedy) en ”If We Hold On Together” (Diane Ross).

De overige deelnemers, Musicalkoor Summertime uit Alphen aan den Rijn, Popkoor4You uit Rotterdam en De Pittige Tantes uit Sassenheim, lieten, elk op hun eigen overtuigende wijze, het publiek genieten en bewonderen.
Bloom maakte indruk met de a capella uitvoering van “A-capella morning”, een arrangement van Peter Geurts, en zorgde voor kippenvel momenten tijdens de uitvoering van “Avond” (Boudewijn de Groot). Het programma werd op fantastische wijze gepresenteerd en in goede banen geleid door Jack Wijnands.

Na de prijsuitreiking werd het evenement afgesloten met een bruisende afterparty, mmv DJ Richard Vink, waarbij door alle deelnemers en het publiek tot in de kleine uurtjes gedanst werd. Popkoor Bloom kan tevreden terugkijken op een zeer geslaagde negende editie van Korenslag Bollenstreek. Volgend jaar (6 oktober 2018) vindt de Korenslag Jubileum editie plaats, waarin de prijswinnaars van de voorgaande edities met elkaar de strijd aan gaan. Noteer de 

Foto's BON. (update foto's PR prijsuitreiking + optreden Popkoor Bloom)