Datum: 11-08-2020 - 02:16
04
okt
'17

De Regenboog is genomineerd voor de Peter Petersen Prijs.

De Peter Petersen Prijs, in de vorm van een prachtig beeldje, wordt elk jaar uitgereikt door de NJPV (Nederlandse Jenaplanvereniging) tijdens de NJPV-conferentie. Een prachtig moment om met trots te laten zien waar je als school sterk in bent. Elk jaar mag de NJPV (Nederlandse Jenaplanvereniging) een parel...

uit de dagelijkse praktijk binnen ons jenaplanonderwijs in het zonnetje zetten. De Regenboogschool heeft het team en haar Leerplan Taal voor levend taalonderwijs opgegeven. Op De Regenboog geven we geen kant-en-klare taallessen volgens een methode.

Ons taalonderwijs 'weven' we door al onze lessen en activiteiten heen, door de hele schoolweek. Onze leerlingen leren hiermee dat je taal niet alleen in taallessen, maar 'overal om je heen' tegenkomt. Na een uitgebreide voorselectie door het NJPV blijkt nu dat uit de vele aanmeldingen De Regenboog bij de laatste drie kandidaten zit! 

Op 2 november reist een delegatie van ons team af naar Nunspeet om daar een presentatie te geven en hopelijk de prijs in de wacht te slepen. www.deregenboogschool.nl.