Datum: 16-05-2021 - 08:41
04
okt
'17

Action4Vitality viert 12,5 jarig bestaan. (foto's)

Action4Vitality is als eerste in de regio begonnen met cursussen in Nordic Walking, uitgegroeid als unieke binnen,- en buitensportschool met wekelijks bezoek van 250 – 300 leden met sportlessen in Pilates, Power, Nirvana (nieuw), FitnessRunning en FitnessWalking en ook nog steeds wekelijks...

6 grote groepen Nordic Sporttraining. Action4Vitality van Joke van der Heijden is landelijk gezien nog steeds de grootste club in Nordic Sporten. Iets om erg trots op te zijn en dat werd onlangs gevierd met een supergezellige Walking lunch in de bossen en duinen voor de sportleden….

Er was keuze in sportief wandelen van 5, 7,5 of natuurlijk 12,5 km. Begonnen met een kopje koffie met minicupcakes (in de clubkleuren!) van Tineke, na een aantal kilometers een heerlijk soepje van Thea, daarna een supervers warm broodje pulled chicken of gado gado van Pizza Via Appia in de duinen en eindigend met een superlekker petit dessert van Jans bij De Witte Raaf. 

Dit alles viel zo erg in de smaak dat er is gevraagd hier een wekelijkse les van te maken :)))) En op naar de 25 jaar! Joke van der Heijden en haar team van Action4Vitality gaan er voor. Zin om eens mee te doen? Check de website www.action4vitality.nl en /of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tekst en foto's Action4Vitality.