Datum: 01-10-2020 - 03:49
03
okt
'17

Gooi het niet weg! Breng het naar St. Jeanne d’Arc.

Enkele weken geleden is reeds een bericht uitgegaan over een herstart van de kerst- snuffelmarkt van St. Jeanne d’Arc in het 2e weekend van december (8 en 9 december). Naast nieuwe kerstartikelen, kerststukjes, enz. kunt u dan ook naar hartenlust snuffelen tussen nog bruikbare 2e hands spullen. Maar...

die hebben we dan wel nodig. Heeft u dan ook nog goede spullen waarvan u van mening bent dat u ze zelf eigenlijk toch niet meer nodig heeft, zoals boeken, serviesgoed, speelgoed, klein meubilair, lampen, enz. dan kunt u ons daar een groot plezier mee doen. Schone/bruikbare kleding is ook welkom! Groot meubilair kunnen we helaas wegens de beperkte ruimte voor opslag niet gebruiken.

Inleveren van spullen is vanaf aanstaande maandag 2 oktober op maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.30 uur mogelijk in ons verenigingsgebouw De Parad” aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout. Mocht u echt niet in staat zijn om uw spullen zelf naar De Parade te brengen dan is er de mogelijkheid om die op een zaterdagochtend bij u thuis te laten ophalen. U kunt hiervoor van maandag t/m vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur contact opnemen met Gerard Noppe, tel. nr. 06 27525636. 

Foto St. Jeanne d'Arc.