30
sep
'17

Veel plezier tijdens ‘De Hafakker Beweegt!’

Op donderdag 28 september kwam De Hafakker, onderdeel van Raamwerk, in beweging! Ook voor mensen met een beperking is bewegen gezond en leuk. Speciaal voor alle cliënten van De Hafakker organiseerde Raamwerk een dag vol leuke beweegactiviteiten, afgestemd op mensen met een beperking...

Er was van alles te doen, zoals lekker springen op een springkussen, blikgooien, een basketbalspel en touwtrekken. Of wat dacht je van de mega schietschijf en het mega dartspel. Er was voor elk wat wils en ook mensen in een rolstoel konden meedoen.

Doel van de dag was om de cliënten te laten zien hoe leuk bewegen is en welke mogelijkheden er allemaal zijn om in beweging te blijven. De dag begon met een gezellige warming up met zijn allen in de boomgaard. Daarna gingen de cliënten met hun begeleiders op stap.

Het motto was; kijk lekker rond en doe wat je zelf leuk vindt! Aan de drukte bij alle activiteiten te zien, viel het aanbod erg in de smaak! Aan het einde van de middag kregen alle cliënten een diploma uitgereikt.

Raamwerk kreeg deze dag hulp van een team van enthousiaste vrijwilligers van firma Jansen Pharmaceutica uit de regio Leiden. Stichting Zin hielp mee met de organisatie van deze dag. Heel hartelijk bedankt allemaal voor jullie inzet! Mede dankzij jullie inzet is ‘De Hafakker Beweegt!’ meer dan geslaagd.

Tekst en foto Raamwerk.