Datum: 10-07-2020 - 17:30
29
sep
'17

Politiek verwelkomt 3 nieuwe gemeente- en burgerraadsleden.

In de gemeenteraadsvergadering van donderdagavond beëdigde burgemeester Goedhart één nieuw gemeenteraadslid de heer Jan Janson PvdA (oud-burgerraadslid) en twee nieuwe burgerraadsleden Leon Floor PvdA (oud-gemeenteraadslid) en Mitchel Kortekaas (20) voor NZLokaal...

De heer Floor (PvdA) had onlangs aangegeven dat hij zijn functie als gemeenteraadslid wilde inwisselen voor een burgerraadslid (commissie Ruimte en Wonen). De heer Floor gaf in een ontslagbrief aan dat het sowieso zijn laatste raadsperiode zou zijn.

Maar toen het er naar uitzag dat de mogelijke fusie tussen Noordwijkerhout en Noordwijk zou uitmonden in een positief besluit, werd er binnen de fractie van de PvdA afgesproken dat dit een goed moment zou zijn om het stokje over te dragen aan de opvolger van de heer Leon Floor, de heer Jan Janson.

Jan Janson kan dan het volledige traject meemaken tot de definitieve fusie en is hij er gelijk bij betrokken. Hij kan zijn steentje bijdragen aan alle overleggen, werkgroepen, etc., zodat de overgang naar een nieuwe raad in een nieuwe samenstelling voor de PvdA in ieder geval soepel kan verlopen.

De wisseling van een burgerlidmaatschap bij NZLokaal is een wisseling waarbij de heer Jan van der Kroft wegens gezondheidsredenen zich moest terugtrekken en daarvoor in de plaats komt de 20-jarige Mitchel Kortekaas.

Foto's Webcast. Boven: Jan Janson, Leon Floor. Beneden: Mitchel Kortekaas, Jan van der Kroft.