Datum: 25-10-2021 - 06:21
27
sep
'17

Maar liefst 55 gasten Stichting 'Met je hart' genieten van een top avond bij Como & Co.

De vrijwilligers van Stichting 'Met je Hart' Noordwijkerhout hebben sinds de oprichting al heel veel verschillende leuke uitjes georganiseerd voor hun gasten, maar op dinsdagavond 26 september was er de eerste grote ontmoeting. Het werd een top avondje uit met maar liefst 55 gasten en zij werden prima verzorgd..

bij Como & Co  aan het Oosterduinse meer. Er was door de organisatie ook een thema aan het uitje gegeven, een 'Hollandse avond' met een smakelijk Hollands buffet.

Er was zelfs voor passende livemuziek gezorgd, zangeres Carin Meiland die begeleid werd door Pieter Aandewiel (beide van Coverband Nightlife) gaven een heerlijk optreden met gezellige Hollandse meezingers.Samen met de goede verzorging van Como & Co en de ondersteuning van de vrijwilligers van 'Met je hart' werd het een top avondje uit voor de gasten.

Het enthousiaste team van Stichting 'Met je hart Noordwijkerhout' organiseert geregeld waardevolle ontmoetingen voor ouderen die zich eenzaam voelen in de gemeente Noordwijkerhout. Mocht U iemand weten die graag een keer met ons mee wil, bel dan met Sabine Fasting (coördinator team Stichting Met je Hart Noordwijkerhout) 06-1183649. Uiteraard zijn we altijd op zoek naar chauffeurs en/of vrijwilligers.

Foto's BON.