Datum: 06-07-2020 - 03:17
27
sep
'17

Bedrijven promoten zich op BON: Installatiebedrijf Van Nes viert 55-jarig bestaan met acties en glossy op open dag.

Onlangs heeft een nieuwe adverteerder zich aangemeld, wilt u uw bedrijf ook promoten op de meest bezochte nieuwswebsite van Noordwijkerhout en De Zilk, vraag hier voor meer info. We willen u graag kennis laten maken met Installatiebedrijf van Nes...

Huidig eigenaar Klaas van Nes is de trotse bezitter van het familiebedrijf dat aanstaande zaterdag 30 september met een open dag van 10.00 uur tot 17.00 uur het 55-jarig bestaan viert. De zaak is opgestart door zijn vader - Peter van Nes- en heeft reeds een opvolger in huis want zoon Bas van Nes is onlangs in dienst getreden.

Op zaterdag 30 september kunt u op de open dag kennis maken met de vernieuwde showroom 'Het inspiratiehuis Van Nes'. Tijdens de open dag staan staan naast het eigen jubilerende bedrijf diverse andere bedrijven die klaar staan om informatie te kunnen geven over alles wat met wonen te maken heeft:

- Bader verf, behang en interieurstyling zal er een interieurstyliste aanwezig zijn waarbij u gratis interieuradvies kan vragen.
- Team van Nes Installatiebedrijf zal uiteraard aanwezig zijn voor een advies in badkamer, haarden, schouwen en installaties.
- Sunned zal aanwezig zijn voor een persoonlijk advies te geven voor een duurzame oplossing voor zonnepanelen voor uw woning.
- Aannemersbedrijf Sjors Looijestijn zal aanwezig zijn voor vragen betreft de bouw, aanbouw opbouw etc. 
- We introduceren de kleur van het jaar 2018, en er is een stylist aanwezig die laat zien hoe je deze kan toepassen.
- Voor iedereen die langs komt is er een gratis glossy een musthave voor iedereen die van wonen houdt.
- Van der Sar foundation heeft een stand met informatie en folders.

Tevens viert Installatiebedrijf van Nes het 55-jarig bestaan met verschillende acties:
- 20% korting op alle tegels.
- Gratis Wifi module bij aankoop van een DRU haard.
- Er zijn meerdere sanitair acties aanwezig speciaal voor de woonmaand.

U bent harte welkom op de open dag van Installatiebedrijf van Nes op zaterdag 30 september 10.00 uur tot 17.00 uur, Smelterij 37 2211 SH Noordwijkerhout (Bedrijventerrein Gravendam).