Datum: 09-07-2020 - 10:06
25
sep
'17

Eerste nieuwsbrief voor en door vrijwilligers.

Op vrijdag 22 september is de eerste nieuwsbrief 'Vrijwilligers maken het verschil' verspreid onder de contactpersonen van alle verenigingen en maatschappelijke organisaties uit onze gemeente. Deze nieuwsbrief is één van de wensen die de vrijwilligers eerder dit jaar hebben aangegeven aan de gemeente...

om beter geïnformeerd te worden. De nieuwsbrief is er vooral voor en door vrijwilligers, om elkaar gemakkelijk te informeren over de activiteiten. Ook zal het Wmo Adviescentrum vrijwilligers middels de nieuwsbrief informeren over ondersteuning, nieuwe regelingen en bijeenkomsten zoals de Dag van de Vrijwilliger en de Verkiezing Vrijwilligers van het Jaar.

Aanmelden
Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief kan via www.noordwijkerhout.nl/vrijwilligers. De nieuwsbrief zal drie à vier keer per jaar verschijnen. Kunt u de nieuwsbrief niet digitaal ontvangen, dan kunt u deze ophalen bij het Wmo Adviescentrum.

Heeft u iets leuks te melden dat met vrijwilligers of het werk van vrijwilligers te maken heeft? Bijvoorbeeld een leuk( niet commercieel) evenement wat heeft plaatsgevonden, een nieuwe activiteit, een training of workshop waar anderen aan kunnen deelnemen, of iets uit het nieuws wat u met anderen wilt delen? U kunt uw tekst (maximaal 7 regels, eventueel inclusief link naar een website/webpagina) aanleveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Wmo Adviescentrum is hét adviespunt voor al uw vragen over zorg, welzijn, werk en inkomen. Maak een afspraak voor een gesprek met één van de consulenten. Op werkdagen is het Wmo Adviescentrum telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via 0252 343 800.

U kunt uw vraag ook stellen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inloopspreekuur is op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in het Gezondheidscentrum Via Antiqua 23 in Noordwijkerhout.