Datum: 27-09-2021 - 15:55
06
jul
'12

Beveiliging Gravendam werpt zijn vruchten af.

Afgelopen weekeinde was het weer eens raak op het bedrijventerrein Gravendam. Bij een bedrijf op de Pletterij werd er met geweld een aanhanger gestolen. Van de bestelbus die voor de aanhanger stond tikte men een ruit in, de handrem ging er vanaf zodat...

de aanhanger weggetrokken kon worden. Gelukkig waren er camerabeelden van een ander bedrijf in de nabijheid, op de beelden was een kenteken zichtbaar. Het ging om een Skoda Octavia en inmiddels is de aanhanger door de politie getraceerd.

Vorige week liep er op de Pletterij 's avonds rond 22.00 uur een verdacht persoon aan de achterzijde van een tweetal bedrijven. Een buurman vond de situatie verdacht en vroeg aan de man of hij iets zocht. De man liep onmiddellijk weg en na het achtervolgen van de collega-ondernemer rende de man hard weg. Hij stapte in een grijze auto, waarvan men het kenteken kon noteren. Het kenteken werd direct aan de politie doorgegeven, die snel ter plaatse waren. De volgende dag kon de politie melden dat het een veelpleger uit Haarlem betrof.