Datum: 08-06-2023 - 23:16
25
sep
'17

'Fusie-avond' voor ondernemers uit Noordwijkerhout en De Zilk.

Op donderdag 12 oktober 2017 wordt er een 'fusie-avond' georganiseerd door en voor alle ondernemers uit Noordwijkerhout en De Zilk. Zoals de naam al zegt staat deze avond in het teken van de aanstaande fusie tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Burgemeester Goedhart is bereid gevonden om een presentatie...

te geven over deze fusie, hij zal eerst de ins- en outs gaan vertellen over de fusie en de procedure die hierbij komt kijken. Na de presentatie krijgen de aanwezige ondernemers volop de gelegenheid om vragen te stellen. Uiteraard zullen de vragenstellers een reactie van hem ontvangen maar zal hij de ondernemers ook vragen om inzet en actie.

Deze avond wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging ONNO in samenwerking met de andere ondernemersverenigingen uit Noordwijkerhout en De Zilk: NOV, Heerenclub De Zilk, SON, DOVER en Ondernemersvereniging Gravendam. 

De 'fusie-avond' vindt plaats op Landgoed Tespelduyn Tespellaan 53 in Noordwijkerhout. Vanaf 20.00 uur bent u welkom en koffie staat klaar. Het programma start om 20.30 uur en na afloop is er nog een (gratis) drankje welke wordt aangeboden door de organiserende verenigingen.

U dient bij uw eigen ondernemersvereniging aan te geven of u aanwezig wilt zijn, naar gelang de regels van uw eigen ondernemersvereniging. De ondernemersverenigingen zien u graag tegemoet op deze avond.