Datum: 01-06-2023 - 18:39
20
sep
'17

NSL Boscross in Noordwijkse duinen voor jong en oud.

Op zondag 1 oktober organiseert atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de inmiddels alom gewaarde NSL Boscross in het duingebied bij het Duindamse Slag, Noordwijk. Het parcours voert over de prachtige bospaden en kent mooie geaccidenteerde gedeelten. Heb je de boscross...

nog nooit gelopen? Houdt dan rekening met een geweldig mooi parcours, gezelligheid en een paar pittige heuveltjes tussendoor. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 of 10 km. Hardlopen, respectievelijk 2 of 4 ronden.

Waar:

Piet Florisdal, strandtoegang 24 aan het Duindamse Slag te Noordwijk. Er is niet veel parkeerplek, dus vervoer per fiets wordt aangeraden.

Inschrijven:
Inschrijven en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur in het Piet Florisdal. Voorinschrijving via de website van de Noordwijkerhoutse Strandlopers wordt gewaardeerd. Inschrijfgeld: Voorinschrijving Boscross: € 6,00 (www.av-nsl.nl) Inschrijving Boscross ter plekke: € 7,00. 

De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien. De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op www.av-nsl.nl.

Tekst en foto's NSL.