Datum: 18-04-2021 - 02:48
17
sep
'17

Burgernet: Getuigen gezocht geweldpleging Zeestraat. (foto's + update politiebericht)

De politie onderzoekt een geweldsdelict in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit geweldsdelict. Het geweldsdelict heeft plaatsgevonden op zondag 17 september 2017 rond 0010 uur in de omgeving van Zeestraat te Noordwijkerhout....

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Toedracht:
Werd een man door meerdere personen mishandeld in de Zeestraat in Noordwijkerhout.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
• Rond het tijdstip van het delict iets gehoord of een persoon of personen gezien die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad?
• Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
• Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Met vriendelijke groet,
Burgernet Politieteam Duin- en Bollenstreek Noord
Telefoon: 0900-8844

Update politiebericht Politie Bollenstreek- Noord 21:30 uur 17-9-2017:
In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september, iets na middernacht heeft er een zeer grove mishandeling plaatsgevonden op de Zeestraat in Noordwijkerhout.In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september, iets na middernacht heeft er een zeer grove mishandeling plaatsgevonden op de Zeestraat in Noordwijkerhout.

Het slachtoffer liep over de Zeestraat in de richting van de Dorpsstraat toen hij een woordenwisseling kreeg ter hoogte van Dream Kebab met een zestal mannen. Kort daarna werd het slachtoffer naar de grond geslagen en vervolgens door de mannen geslagen en geschopt tegen onder andere zijn hoofd en been.

De daders zijn vervolgens via de Dorpsstraat weggerend richting de Viaductweg. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft het slachtoffer met spoed richting het ziekenhuis vervoerd waar de man inmiddels geopereerd is.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk wat gezien, gehoord of gefilmd hebben en die nog niet in contact zijn gekomen met de politie. Ook als u meer weet over de aanleiding of de daders verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of via 0800-7000 (MMA).

Foto's PR.