Datum: 16-08-2022 - 05:09
21
sep
'17

Autobedrijf Kleverlaan trotse hoofdsponsor Twirlersconcours St. Jeanne d’Arc.

Autobedrijf Kleverlaan uit Noordwijkerhout is voor het tweede jaar hoofdsponsor van het twirlconcours die Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in samenwerking met de NBTA (National Baton Twirling Association) organiseert aanstaande zaterdag 23 september in sporthal De Schelft. Deze dag zijn er vele optredens...

van solisten, duo’s, ensembles, teams en groepen uit de gehele Bollenstreek. Solisten/teams van onder andere twirlvereniging KNA uit Noordwijk, Inspiration uit Voorhout, Flyingstars en Desiree N.N.O. uit Katwijk, Amazing en Twirl4fun uit Rijnsburg en Da Capo Lisse.

Maar ook buiten de Bollenstreek komen er twirlverenigingen naar Noordwijkerhout. Onder andere uit Koog aan de Zaan, Alblasserdam, Alkmaar, Schiedam, Nieuwveen, Heemskerk, Pijnacker en zelfs een deelnemer uit Maurik. Zij strijden tegen elkaar in verschillende leeftijdsklasse, verschillende onderdelen en diverse niveaus om medailles, bekers en de punten.

Die puntentelling kan weer van belang zijn voor plaatsing van het Nederlands Kampioenschap in Almere aan het einde van dit jaar. Het beloofd dus een geweldige dag te worden met veel mooie shows! Ook is er een mega superloterij waar mooie prijzen te winnen zijn.

U bent van harte welkom om te komen kijken. De zaal gaat open om 8:30 uur, de aanvang is om 9:20 uur. De prijsuitreiking is rond 17:00 uur. De entree is € 4,50 voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen tot 12 jaar en 65+.

Foto's BON.