Datum: 27-09-2021 - 23:52
18
sep
'17

Uitbreiding bestuur Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam gevraagd M/V.

De Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam, gevestigd in het mooie Puyckendam Pilarenlaan 4 P1 te Noordwijkerhout, is op zoek naar uitbreiding van het bestuur.  De Stichting is een dynamische organisatie die geheel op vrijwilligers draait. Op dit moment wordt er hoofdzakelijk door de ouderen gebruik...

gemaakt van het centrum, doch het bestuur staat open voor meerdere activiteiten van allerlei groeperingen. Op dit moment bestaat het bestuur uit 6 leden, maar er is dringend aanvulling gewenst van die de taak van Publiciteit op zich kan nemen en tevens gestalte kan geven aan het onderhoud en uitbreiding van de internetsite www.puyckendam.nl. Het bestuur vergadert in de regel 1 maal per maand, doch onderling overleg is er vrijwel dagelijks.  

Voor de bedoelde functie is het prettig te weten dat het werk niet echt veel tijd in beslag zal nemen en dat het zelfs vanuit eigen huis gedaan kan worden. Degene die we zoeken dient wel in het bezit moeten zijn van een computer met internet en enige affiniteit met internet te hebben en uiteraard ook een redelijke vlotte pen dienen te hanteren en bereid te zijn te participeren in het bestuur.

De Stichting, kortweg genoemd S.O.P. huurt de ruimten van de Gemeente en zij huren het weer van de Woningstichting Antonius van Padua. De activiteiten van nu zijn het verhuren van een van de beide zalen, een grote en kleine zaal. In de grote zaal is er tevens ruimte gerealiseerd voor de biljartvereniging Puyckendam.  Er zijn tal van activiteiten door een zeer gemêleerd gezelschap.  

Daarnaast exploiteert de S.O.P. een eigen bar waar een groot deel van de financiën vandaan komen om de huur te kunnen betalen aan de gemeente. Het andere deel van de inkomsten komt dus uit de verhuur van de zalen.

Gegadigden kunnen zich melden bij de secretaris en uiteraard kunt U daar informatie inwinnen, bij Arie van den Burg, secretaris, tel. 06-25237248. Dus heeft u na het lezen van dit artikel interesse, schroom niet om informatie in te winnen en eventueel gewoon eens binnen te lopen in het centrum Puyckendam.

Tekst Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam. Foto BON.