Datum: 28-05-2023 - 05:35
22
sep
'17

Boek nu het Charles Dickens orkest voor de decembermaand.

De maand december komt er weer aan. De voorbereidingen voor het Charles Dickens orkest van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc gaan weer van start. Wilt u dit orkest boeken? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze website: www.stjeannedarc.nl/charles-dickens. Het 'Charles Dickens orkest'...

is de jongste geleding van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc. Elk jaar in de kerstperiode verzorgen zij optredens op diverse locaties in de streek. Met een groep van circa 20 muzikanten, geheel gekleed in kleding uit de Charles Dickens-periode, brengen zij een breed scala aan kerstmuziek.

Hartstikke leuk om een koopavond of lichtjesavond op te luisteren en één ieder in de kerstsfeer te brengen. Vrolijke muziek maar ook enkele klassiekers staan op het programma, waarbij de kerstgevoelens hoog oplopen. Zij kunnen op een vast punt optreden of lopend door bijvoorbeeld een winkelstraat en daar elke keer ergens opstellen en een paar nummers spelen.