Datum: 08-06-2023 - 23:49
15
sep
'17

Como Obstacle Run met 600 deelnemers en 30 obstakels in Noordwijkerhout.

Op zondag 24 september 2017 is het klimmen, kruipen en rennen bij het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout. Op deze zondag wordt de derde editie van de Como Obstacle Run georganiseerd met start en finish bij Restaurant Como & Co. Met 30 obstakels dien je net dat beetje meer uit jezelf te halen...

Maar liefst 600 deelnemers hebben zich ingeschreven voor deze uitdaging. En inschrijven voor 4, 8, 12 km en/of de Family-run is nog steeds mogelijk. Geef je op via de website (klik hier), of op de dag zelf bij de inschrijftent. En is deze Como Obstacle Run niet aan jou besteedt, kom dan als toeschouwer de deelnemers aanmoedigen.

Bij Restaurant Como & Co kunt u heerlijk ontspannen op het terras onder het genot van muziek, drinken, een heerlijke kaart, bbq en natuurlijk het plezier van de deelnemers aan de Como Obstacle Run. Programma:om 10:45 uur start de eerste groep van de Family-run. Er zullen 4 groepen starten in de Family-run. Ouders en kinderen staat een uitdagende hindernisbaan te wachten. 

Vanaf 12:00 uur starten de “sterke” vrouwen en mannen voor de Como Obstacle Run. Individueel of met een groep. Na een goede warming-up, zijn ze klaar voor het parcours met maar liefst 30 obstakels. Weer of geen weer, de Como Obstacle Run gaat door.

De obstakels zijn flink onder handen genomen. Er zijn veel nieuwe obstakels en veel uitbreidingen van de bestaande obstakels waardoor de uitdaging nog groter is. Beleef ook de Como Obstacle Run mee op zondag 24 september bij het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout.

Tekst en foto's Como Obstacle Run.