Datum: 09-07-2020 - 10:05
09
sep
'17

Heropening van jongerencentrum X-out met een nieuwe look. (foto's)

Deze zomervakantie zijn de jongeren hard bezig geweest om de zaal van Jongerencentrum X-out aan de Viaductweg nr. 50 een mooie nieuwe look te geven. Op vrijdag 8 september konden belangstellenden onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe look met eigen ogen te kunnen aanschouwen...

De jongeren en de jongerenwerkers, Luc Meeuwenoord en Lindsay Korsuize, waren zelf ook aanwezig zijn om samen met bezoekers te kletsen over hun bezigheden in het jongerencentrum.

De ruimte boven waar de keuken zich in bevindt was nog niet toe aan een opknapbeurt, maar de ruimte beneden had dringend een opknapbeurt nodig. Zo werden de wanden en het plafond van zwart naar wit omgetoverd en werd het podium op nieuw opgebouwd en kreeg het een lekkere frisse blauwe kleur.

In de ruimte beneden staan nu ook allerlei fitness/sport toestellen waar de jongeren zich eens lekker op kunnen uitleven, het is natuurlijk belangrijk en ook leuk voor de jongeren om in beweging te zijn. Maar ook het deelnemen aan o.a. de kooklessen kan voor de jongens en meisjes een leuke bezigheid zijn.

De jongerenwerkers Luc en Lindsay hebben weer een leuk maandprogramma (zie foto) in elkaar gezet, welke natuurlijk is afgestemd op de behoefte van de jongeren zelf. Jongens en meisjes die gebruik willen maken van de activiteiten zijn van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken, ze zijn van harte welkom. 

Voor meer informatie kunt je naar de Facebook-pagina van X-out of de website van X-Out en het Welzijnskwartier.

Foto's BON.