Datum: 12-08-2022 - 16:21
09
sep
'17

ZZP-NWH informatieavond over de Wet DBA.

Na afschaffing van de VAR (Verklaring Arbeids Relatie) is op 1 mei 2016 is de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) ingegaan. Daarmee is er een eind gekomen aan de VAR voor zzp'ers. Voortaan konden zzp'ers en hun opdrachtgevers een modelovereenkomst sluiten bij het aangaan van een opdracht...

Onder zzp'ers en opdrachtgevers heerste er veel onduidelijkheid over de nieuwe wet. Vanwege die onduidelijkheden is handhaving van de wet uitgesteld tot 1 juli 2018. Het resultaat: onzekerheid voor zzp'ers én opdrachtgevers.Die onzekerheid over de wet DBA willen we wegnemen vooral bij de ZZP’ers!

Daarom nodigen we je uit om op maandag 11 september a.s. langs te komen op de informatie avond van ZZP-NWH. Op deze avond zal er met name worden ingegaan op de twee speerpunten van de hele discussie namelijk: hoe bepaal je de arbeidsrelatie tussen opdrachtgevers en zzp’ers. En hoe kan ik straks makkelijk modelovereenkomsten inzetten voor mijn onderneming?

De avond starten we namelijk met de uitleg over de online Ondernemerscheck tool van De Belastingdienst, waarmee zzp’ers hun zelfstandigheid kunnen bepalen.

Bekijk hier de video “Ondernemer of niet” alvast maar eens: https://www.belastingdienst-ondernemerscheck.nl/Vervolgens zal er een demonstratie worden gegeven hoe je met tool Modelovereenkomsten van ZZPedia makkelijk een overeenkomst kan maken.

Na deze avond zal je onzekerheid als zzp-er zijn omgeslagen in vastberadenheid. Dus kom langs! Het is handig als je een laptop meeneemt om actief mee aan de slag te gaan.

Locatie: ZZPedia, Duinschooten 3, Noordwijkerhout - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Start: 19:30 uur.
Sluit:  21:00 uur.
Toegang: Deze avond gratis toegankelijk voor ZZP-NWH leden en introducees.