09
sep
'17

ODI heeft een nieuw programmaboekje.

Het nieuwe programmaboekje van toneelvereniging ODI voor het seizoen 2017-2018 is uit. Dit seizoen is het programmaboekje in een nieuw jasje gestoken door Chantal Brama van Studio Ontpopt. In het boekje staan alle stukken beschreven die toneelvereniging ODI dit seizoen op de planken zal brengen...

Dit seizoen is er gekozen voor twee komedies, zowel in november 2017 als in maart/april 2018. In februari 2018 speelt ODI weer een leuk stuk voor de (jonge) jeugd. Onze donateurs en sponsoren ontvangen komende weken ook het nieuwe programmaboekje.

De programmaboekjes zijn overal in de Bollenstreek te vinden zoals bij de bibliotheek in Noordwijkerhout, de VVV-Noordwijkerhout, de SPAR in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom. Ook via de website www.toneelverenigingodi.nlwww.toneelverenigingodi.nl is het programmaboekje te downloaden. 

Ook dit najaar wil ODI graag weer zoveel mogelijk mensen ontvangen tijdens de uitvoeringen en daarom verloot ODI een aantal vrijkaarten. Wanneer u kans wilt maken op deze vrijkaarten dan hoeft u alleen een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam, adresgegevens en e-mailadres en wanneer u dan gewonnen heeft krijgt u zo snel mogelijk bericht en natuurlijk krijgt u de kaartjes dan thuisgestuurd. 

ODI is ook dit seizoen zoekende naar nieuwe leden. Of je nu wilt acteren, grimeren of decors wil ontwerpen en bouwen, iedereen is welkom bij ODI. Moet je ervaring hebben met toneelspelen? Nee! Moet je er heel veel zin in hebben? Ja! Voor meer informatie www.toneelverenigingodi.nl of www.facebook.com/toneelverenigingodi

Tekst en foto Toneelvereniging ODI.