Datum: 02-07-2020 - 14:23
08
sep
'17

Twee bos/grasmaaiers gestolen bij inbraak Kinderboerderij Dierenhoeve.

Het zit de Zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve niet mee dit jaar, afgelopen april was er al door vandalen weer eens flink huisgehouden op de De Dierenhoeve. Verschillende vernielingen vonden er plaats en de schade betrof maar liefst € 1500,- voor deze vereniging. Helaas hebben onbekenden....

afgelopen weekend dit keer een inbraak gepleegd in de loods van de boerderij, daarbij zijn een bosmaaier en een zitgrasmaaier gestolen. Opnieuw een enorme (financiële) strop voor de vele vrijwilligers van De Dierenhoeve, die iedere euro met hard werken bij elkaar proberen te verdienen om daarmee de kinderboerderij draaiende te kunnen houden. 

De vrijwilligers worden er moedeloos van maar wellicht kunt u helpen, heeft u toevallig in uw schuur één of twee van de ontvreemde maaiers staan en die u niet meer gebruikt? Dan houdt de vereniging De Dierenhoeve zich warm aanbevolen zodat men het onderhoudswerk weer op korte termijn kan verrichten. U kunt zich melden bij het bestuur van de Dierenhoeve, klik hier.

Politie getuigen gezocht:
De politie heeft de inbraak in onderzoek genomen. Heeft u informatie, over de inbraak en ontvreemding van de twee maaiers, die de politie kan helpen bij hun onderzoek, dan verzoeken wij u contact op te nemen via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Luchtfoto BON.