07
sep
'17

Noordwijkerhouter gewond aangetroffen naast fiets op de Schulpweg, politie zoekt getuigen.

Agenten troffen zondag 3 september omstreeks 04.50 uur een 43-jarige man uit Noordwijkerhout gewond naast zijn fiets aan op de Schulpweg. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over wat de gewonde fietser is overkomen. Bij de politie kwam omstreeks 04.50 uur de melding binnen...

dat een man gewond naast zijn fiets zat op de Schulpweg in Noordwijkerhout, ter hoogte van de rotonde met de Gooweg. Het slachtoffer was na een avond stappen in Noordwijk met de fiets op weg naar Noordwijkerhout. Op de Schulpweg in Noordwijkerhout troffen agenten hem onder het bloed aan naast zijn fiets. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Hij reed die nacht met zijn fiets over de Huis ter Duinstraat en de Nieuwe Zeeweg richting Noordwijkerhout. Om te achterhalen wat er precies is met de fietser is gebeurd tussen Noordwijk en Noordwijkerhout, komt de politie graag in contact met mensen die daar meer informatie over hebben.

Hebt u meer informatie neem dan contact op met de politie in Noordwijk via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.