Datum: 22-05-2022 - 12:39
07
sep
'17

John van Berkel wint 2e 'Ron van den Burg Wisselbokaal'. (update foto's tonknuppelen)

Woensdagmorgen was er het traditionele Tonknuppelen op het Bavo-terrein, mede door het (ondanks een heel klein buitje) prima weer was het enorm druk met een extra baan en een record aantal deelnemers dit jaar. Afgelopen jaar werd door de Oranjevereniging een nieuwe wisselbokaal in het leven te geroepen...

voor de 1e ton waar het balletje als eerste uit zou rollen. De wisselbokaal is een bijzonder eerbetoon aan een man die twee jaar geleden tijdens de kermis ons veel te vroeg is ontvallen..... Ron van den Burg. Een echte Noordwijkerhouter die veel voor het verenigingsleven in Noordwijkerhout heeft betekend en een groot fan was van het tonknuppelen. Een mooi eerbetoon van de Oranjevereniging aan Ron en zijn familie.

De eerste 'Ron van den Burg Wisselbokaal' ging vorig jaar naar Ronald Beekhuizen. John van Berkel is dit jaar de trotse winnaar geworden van deze eervolle bokaal en hij mag hem een jaar lang in zijn huis laten pronken. Volgend jaar heeft u allen weer de kans om deze mooie 'Ron van den Burg Wisselbokaal' te winnen bij het Tonknuppelen.

Foto BON (alle andere foto's tonknuppelen volgen later)