Datum: 25-09-2020 - 05:39
04
sep
'17

Mart Geerlings en Jan van Duin winnaars competitie 'duo bandstoten' Biljartvereniging Puyckendam.

Eind juni 2017, tijdens de halfjaarlijkse ledenvergadering, heeft ons bestuurslid Hans van Mullekom het idee geopperd om tijdens de loze zomermaanden juli en augustus een bandstoot competitie te houden. Maar liefst 22 leden gaven zich hiervoor op en het duo (team) bestond uit de hoogste en de...

laagste speler en zo verder. De gehele zomer, bijna elke dag, waren er wel wedstrijden en dit resulteerde uiteindelijk in een finale van de beste 4 teams. Naast het duo biljarten had Hans ook nog de stand bijgehouden van de beste individuele speler die het meeste punten heeft behaald. Op vrijdag 1 september werd er gestreden om de 3e en 4e plaats en uiteraard de finale met de 1e en 2e plaats.

Uiteindelijk werd het duo Mart Geerlings met Jan van Duin de winnaar van de uitstekend verlopen competitie, met op de 2e plaats Ad Deutekom met Piet Geerlings. De 3e plaats werd nog een prooi voor Joop Broekhof en Johan Turenhout, die Piet Broekhof en Arnold Derksen versloegen. Piet Broekhof heeft de mooie standaards gesponsord evenals de bloemen voor de 4 beste teams.  

De wisselbeker voor het individuele klassement werd gewonnen door Gerard vd Voort, op de 2e plaats Arie vd Burg en 3e werd Ad Deutekom. De wisselbeker kreeg de naam van de overleden penningmeester Adam Griekspoor en zijn vrouw Ada reikte ook de bloemen uit en zelf ontving ze ook nog een ruiker, evenals Hans van Mullekom voor het vele werk wat hij heeft verricht.

Al met al was het een prachtige competitie die zeker volgend jaar weer gespeeld zal gaan worden.

Secretaris Arie vd Burg. Foto's PR.
Foto 1: Mart Geerlings en Jan van Duin, 1e plaats
Foto 2: Ad Deutekom en Piet Geerlings, 2e plaats
Foto 3: Joop Broekhof en Johan Turenhout 3e plaats
Foto 4: individueel winnaar Gerard vd Voort met Ada Griekspoor