Datum: 01-10-2020 - 10:30
05
sep
'17

Zonnige en druk bezochte Baggerloop 2017 CV De Vikings. (foto's deel 1 + start)

Zondag vond onder heerlijke zonnige weersomstandigheden de alweer 13e baggerloop van de CV De Vikings plaats. De baggerloop is een populair evenement en is ook tevens de start van het Oranjefeest wat komende week plaatsvindt. De kleindochter van de BNer Huub Duivenvoorde mocht het...

startsein geven en Huub zelf deelde na afloop van de Baggerloop de prijzen uit. Er werden dit jaar iets meer (400) deelnemers dan in 2016 geteld en zij ontvingen allemaal een T-Shirt die beschikbaar werd gesteld door Flexible Human Service.  De start van de baggerloop was op de vertrouwde locatie aan de Leeweg (terrein van Peter Overdevest) waarbij, mede door het mooie weer, er ook weer heel veel publieke belangstelling was.

De Noordwijkerhoutse jeugdbrandweer stond natuurlijk paraat om het hele circus na afloop weer schoon te spuiten. Een topevenement van de Vikings waar we hopelijk nog jaren van kunnen genieten. De  lijst met complete uitslagen volgt later nog.

Foto's deel 1 BON. Er zijn twee dezelfde nieuwsberichten maar wel met verschillende foto's ivm hoeveelheid foto's. Klik hier voor deel 2.