Datum: 14-08-2020 - 18:52
03
sep
'17

Deelnemers 53ste Grand Prix van Noordwijkerhout opgelet!

Het is al jaren spannend en niet alleen tijdens de Grand Prix maar ook ervoor. Het was weer een uitdaging maar het is de Oranjevereniging toch weer gelukt om in samenwerking met de Motorcrossvereniging Noordwijkerhout, de ‘Grand Prix’ van Noordwijkerhout organiseren. Op 7 september wordt het parcours..

wederom geopend op het terrein aan de Herenweg nabij nummer 430 en de Ruigenhoek. Natuurlijk is de organisatie de eigenaar en de omwonenden van het perceel dankbaar voor hun support en medewerking, zodat men weer op deze prachtige locatie kan crossen. Kom allemaal weer kijken want spektakel is gegarandeerd.

Net als voorgaande jaren verwacht men weer een grote belangstelling voor dit spectaculaire evenement en alhoewel er een parkeergelegenheid is, is deze niet onbeperkt dus kom met de fiets dan kun je ook nog een drankje nuttigen tijdens het aanmoedigen van onze helden!

Inschrijving deelnemers.
Vanaf 10 uur kan er worden ingeschreven bij de jurywagen. Maar voor de rijders die geen KNMV Basissportlicentie hebben en wel mee willen meerijden tijdens de Kermiscross, moeten voor deelname wel in het bezit zijn van een KNMV dagverzekering "dagpas". Deze is makkelijk online te regelen, klik hier. Het is niet meer mogelijk om dit in de ochtend tijdens de inschrijving af te sluiten. Doe dit dus zo spoedig mogelijk. Graag een bewijs/afdruk tonen bij de inschrijving.

Voor vraag en antwoord? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bericht: 0621276066 Mark Hachmang. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl

Tekst en foto Oranjevereniging Noordwijkerhout.