04
sep
'17

Uitslagen Feestweek De Zilk. (foto's)

Zaterdag 26 augustus startte de Zilker Feestweek volgens traditie met de motortoertocht (klik hier) en in de avond volgde voor de eerste keer er een heus darttoernooi. Op de 2e dag (zondag) stonden er drie activiteiten op het programma, net als op dag 3. Dag 4 dinsdag stond in het teken van de opening...

van de kermis met het afschieten van karbiet op het grasveld en daarna was er gelegenheid voor de jeugd om gebruik te maken van de kermisattracties op het parkeerterrein aan de Sportlaan. In de Duinpan vond de 55+ middag plaats en in het begin van de avond was er op het kermisterrein een optreden van Drumfanfare Altesa. Later op de avond stond er voor het eerst de succesvolle Pub-Quiz' op het programma van de Feestcommissie De Zilk.

Na de vier eerste dagen waarbij het zonnetje volop scheen sloeg het weer op dag 5 (woensdag) in één klap om. Verschillende activiteiten zoals de kinderspelen en straattekenwedstrijd op de speelplaats van de Egelantier werden afgelast door de vele regenbuien die de woensdag teisterden. In de middag gingen de jeu de boules wedstrijden gewoon door en trok deze ondanks de regen toch weer heel veel deelnemers. Klik hier voor de foto's van zondag t/m woensdag.

Ja en dan breekt helaas de laatste dag (6) ook weer aan, opnieuw waren er in de ochtend buien maar gelukkig klaarde het in de loop van de ochtend op en ging op een gegeven moment zelfs de zon schijnen. Hiermee werd de succesvolle Feestweek ondanks een regenachtig woensdag op donderdag zonnig en gezellig afgesloten. 

Op donderdag stonden de volgende activiteiten op het programma: de kinderrommelmarkt, tonknuppelen met Koen vd Linden (zie laatste foto) als winnaar van de 55 deelnemers, latje trap, ladiesgolf en als laatste activiteit in de middag was er 'It's all in the game'. Op de avond was er ter afsluiting een mooi vuurwerk, kortom een top feestweek met dank aan de Feestcommissie De Zilk.

Alle uitslagen van de wedstrijden volgen later. Meer foto's kunt u zien op de website van de Feestcommissie De Zilk.

Update uitslagen Feestweek 2017:
Darten

1. Owen van der Vlugt
2. Jelle van der Linden
3. Marco van der Star
Viswedstrijd

Er hebben 22 volwassenen meegedaan en 7 jeugdigen (t/m 12). Bij de jeugd was Rick Rota de winnaar, met een totale lengte van 87 cm. Hij won ook de extra prijzen voor de langste vis (19 cm) en het grootste aantal (6). Bij de volwassenen was het een spannende strijd, die gewonnen is door Sjaak Witteman met een totaal gewicht van 6,86 kg. Henk Hermans (overall winnaar van vorig jaar) won nu wel de extra prijs voor grootste aantal vissen (25) en Sjaak Witteman won ook de extra prijs voor de grootste vis (brasem van 53 cm).
Buikschuiven
Meisjes t/m 7 jaar
1. Jasmijn
2. Roos
3. Anouk
Jongens t/m 7 jaar
1. Sjoerd
2. Jesper
3. Len
Meisjes 8 t/m 12 jaar
1. Sofie
2. Nadia
3. Lesley
Jongens 8 t/m 12 jaar
1. Rick
2. Odin
3. Sam
Autopuzzelrit
1. Kevin en Selwa van Haaster, Wesley Degens, Jhonno en Nigel de Jong
Jeu de boules recreatief (maandag)
1. Team Nel Schrama
2. Team v.d. Steen
3. Team Waasdorp
Pubquiz
1. Team Mip: Myrthe van Kimmenaede,  Sanne Warmerdam
2. Back to the sixties: Jozé v.d. Bijl, Judith Smit, Mar van Haaster, Carin Verplak
3. Hopelijk beter dan Kees: Ron, Lars, Marieke, Natas
Tekenwedstrijd
In verband met de aanhoudende regen is de straattekenwedstrijd vervangen door een teken- en kleurwedstrijd in de aula van De Egelantier.
t/m 6 jaar
1. Payton
2. Sofie
3. Anouk
7 t/m 9
1. Jens en Jasmijn
2. Floor
3. Roos
10 t/m 12
1. Mats
2. Sophie
3. Isabelle
Puzzelwandeltocht

1. Jacob Pronk
2. Lente van Opzeeland
3. Kateleine Pronk 
Jeu de bouleswedstrijd

1. Boule Westerop
2. Kwik, Kwek en Jos
Ladiesgolf
1. Anne-Mieke Akerboom
2. Ada Bakkenes
3. Denise Paap
It’s all in the game
1. Glenn Nederstigt
2. Johno de Jong
3. Mike van Haaster
Latjetrap Meisjes
1. Kim Muilwijk
2. Danique Bouckaert
3. Romy Hameteman
Jongens t/m 9 jaar
1. Tygo van Opzeeland
2. Sil Muilwijk3. Siem Pompe
Jongens 10 t/m 15
1. Jan van Berkel
2. Kay Pompe
3. Niels Geerlings
Winnaars puzzel

Mw. W.A. Rusman, mw. v.d. Ploeg, Lenie Witteman en Caroline Duiker

Foto's laatste dag: Blik Op De Zilk.