Datum: 09-08-2022 - 00:39
31
aug
'17

Woningstichting Padua directeur Aad Verkade onderscheiden met de Aedes-penning. (foto's)

Op donderdag 31 augustus bracht de heer Marnix Norder, voorzitter van Aedes, de landelijke koepelorganisatie van Woningcorporaties, een werkbezoek aan Woningstichting Sint Antonius van Padua. Hierbij is Aad Verkade, de vertrekkende directeur-bestuurder van Woningstichting Sint Antonius van Padua...

onderscheiden met de Aedes-penning.Op donderdag 31 augustus bracht de heer Marnix Norder, voorzitter van Aedes, de landelijke koepelorganisatie van Woningcorporaties, een werkbezoek aan Woningstichting Sint Antonius van Padua. Hierbij is Aad Verkade, de vertrekkende directeur-bestuurder van Woningstichting Sint Antonius van Padua, onderscheiden met de Aedes-penning.

De Raad van Commissarissen van de woningstichting is erg blij met de toekenning van deze onderscheiding aan Aad vanwege zijn zeer grote verdienste voor Woningstichting Sint Antonius van Padua en de sociale volkshuisvesting in Noordwijkerhout.

“We nemen afscheid van een echte volkshuisvester en daar hebben we er helaas tegenwoordig steeds minder van, terwijl kennis van het vak zo belangrijk is”, aldus Marnix Norder. Hij sprak de heer Verkade toe tijdens een bijeenkomst met de Raad van Commissarissen en een aantal collega directeur-bestuurders uit de regio met als onderwerp “De toekomst van de kleine corporaties’.

Na deze bijeenkomst volgde een rondje langs het bezit van Woningstichting Sint Antonius van Padua, met name naar die projecten (foto's bezoek Munnekeweij) welke zijn gerealiseerd onder leiding van Aad Verkade. De boodschap van deze rondgang luidt dat kleine corporaties prachtig bezit kunnen neerzetten, met combinatie van zorg en vastgoed die aansluit op wat Noordwijkerhout nodig heeft.

(zie foto BON bovenaan) foto-bijschrift: Aedes-voorzitter Marnix Norder overhandigt Aad Verkade de Aedes-penning.