Datum: 19-09-2021 - 13:53
27
aug
'17

Henk Hermans en Jan Went winnen koppelwedstrijd ouderenafdeling HSV De Arnoud.

Ter afsluiting van het seizoen organiseerde de Ouderenafdeling HSV De Arnoud een koppelwedstrijd die gehouden werd op het parcours van de Lijnden. De 12 koppels worden op ludieke wijze ingedeeld. Op basis van het totaalklassement werd de visser met de beste resultaten...

gekoppeld aan  de visser met de slechtste resultaten. De weergoden waren ons goed gezind want het was zonnig met een rustige noordoosten wind die tijdens de wedstrijd naar het zuidoosten draaide. Rond deze tijd zijn de vangsten op dit parcours ongelijk. De meeste vis wordt aan het eind van het parcours gevangen. Ook vandaag was dit weer het geval. Van de 5 prijswinnende koppels zaten er 4 aan het eind van het parcours.

Dit jaar zijn de vangsten op deze locatie niet om over naar huis te schrijven. Ook vandaag waren de vangsten matig. In totaal vingen de 12 koppels slechts 67 kilo. Winnaars werden Henk Hermans en Jan Went. Zij hadden het staartnummer geloot en zij brachten 12.800 gram ter weging. Na afloop van de wedstrijd werden de prijzen aan de waterkant uitgedeeld. 

De 5 prijs winnaars zijn:                           gram
1. Henk Hermans/Jan Went                      12.800
2. Henk Heemskerk/ Jos Aartman              7.600
3. Ben Persoon/Piet Vlag                            7.500
4. Jan Plug/Arie van den Burg                     7.400
5. Henk van den Berg/Kees van den Burg   5.700

Meer informatie over de Arnoud vind u op www.dearnoud.nl.

Tekst en foto: Ouderenafdeling HSV de Arnoud.