Datum: 08-08-2020 - 02:13
26
aug
'17

Speciaal voor de allerjongste kermisliefhebbers van Noordwijkerhout.

Op donderdag 7 september staan er weer een pracht evenement op de agenda voor onze jongste Noordwijkerhouters van 4 t/m 10 jaar. Schatgraven of zandkastelen bouwen!! Als kind mag je dit niet missen. Ben je tussen de 4 t/m 10 jaar oud nodigen we jou uit om mooie witte kleding...

naar de familie Warmenhoven aan de Schippersvaart 55 te komen. Ook dit jaar stellen zij hun landgoed beschikbaar om naar de vele verstopte schatten te komen zoeken. Het startsein om te graven zal om 11.00 uur worden gegeven. Er is een veld voor de jongste en een veld voor de oudere schatgravers. Voor iedereen is er een prijs.

Je mag natuurlijk alléén je handen gebruiken. Mocht je na een tijdje nog niets gevonden hebben. Goed nieuws voor ouders en oma’s en opa’s!! jullie mogen niet gelijk maar na het tweede startsein je kroost gaan helpen. Vergeet je fototoestel niet?

Er staan ook dit jaar weer 2 hoofdprijzen en heel veel andere mooie prijzen voor jullie op de prijzentafel klaar! Lukt het niet om een schat op te graven, dan mag je na afloop grabbelen in de grabbelton. Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden.

Meer informatie kun je vinden op www.ovnwh.nl of in het programmaboekje die zijn rond gedeeld.

Tekst Oranjevereniging Noordwijkerhout. Foto BON.