Datum: 01-10-2020 - 04:14
25
aug
'17

Kerst-snuffelmarkt St. Jeanne d’Arc terug van weggeweest.

Tot enkele jaren geleden hield de Noordwijkerhoutse Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in haar eigen verenigingsgebouw De Parade jaarlijks in het 2e weekend van december een grootse en steeds drukbezochte ‘kerst-snuffelmarkt’. Naar hartenlust ‘snuffelen’ tussen mooie en praktisch...

altijd nog zeer bruikbare 2e hands spullen was voor de vele bezoekers een feest op zich, terwijl ook de grote hoeveelheid aan nieuwe kerstartikelen/kerststukjes gretig aftrek vond. En dat alles uiteraard allemaal voor heel leuke prijsjes. De vele bezoekers die al die jaren afkwamen op de deze kerst-snuffelmarkt waren dan ook steeds zeer enthousiast over alles wat er te koop was.

Daar de groep vrijwilligers die zich vele jaren voor die markt had ingezet jammer genoeg steeds kleiner werd, en ook andere activiteiten binnen de muziekvereniging steeds meer tijd vroegen, is indertijd besloten met de markt te stoppen. Echter…… bij een aantal ‘oud-vrijwilligers’ bleef het gemis van de markt toch kriebelen.

En na overleg binnen de vereniging hebben die dan ook het initiatief genomen om te kijken of een herstart mogelijk was. Zij wisten nog meer vrijwilligers te motiveren en daarop is besloten om op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2017 opnieuw een kerst-snuffelmarkt te organiseren.

En hoewel het nog even duurt is ons verzoek om nu alvast uw oude maar nog goed bruikbare spulletjes die u mogelijk toch al van plan was weg te doen nog even te bewaren. Te zijner tijd willen wij die graag ontvangen. Wanneer en waar u die spullen kwijt kunt hoort u binnenkort van ons.

Foto St. Jeanne d'Arc.