Datum: 19-04-2021 - 11:53
25
aug
'17

Tessa Yanover (Moedertje Groen) deelneemster aan nieuw tv-programma Boswachter Gezocht SBS6

Wie is de baas van het bos? De boswachter! De mooiste baan van het land. Dat weten ook de 10 kandidaten van het nieuwe SBS6-programma ‘Boswachter Gezocht’. Zij vechten met elkaar om een boswachtersbaan bij Natuurmonumenten op Texel. De tien kandidaten worden op hun...

boswachter-skills getest en trekken daarvoor door het hele land. Onderweg krijg je een inkijkje in het leven van de boswachter. Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Zij beschermen de natuur, brengen mensen in beweging en zorgen er voor dat iedereen van de natuur kan genieten. 

Juryleden en boswachters bij Natuurmonumenten Hanne & Bart beoordelen de boswachters in spé op hun kwaliteiten en kennis. Eén van de tien deelnemers is de in Noordwijkerhout geboren 25-jarige Tessa Yanover, die ook bekend is van de website 'Moedertje Groen'. 

Als Moedertje Groen deelt Tessa via dit medium informatie over natuurschilderingen, natuurbelevingen, gedichten, wandelingen, leuke weetjes,verhalen over duurzaamheid en het milieu. Nieuws, weetjes en informatie kunt je vinden op de speciale Facebookpagina van: 'Tessa Boswachtergezocht'. 

'Boswachter Gezocht' wordt gepresenteerd door Viktor Brand en is vanaf 1 september elke vrijdag vanaf 21.30 uur te zien op SBS 6. Klik hier voor het promo-filmpje bij Natuurmonumenten.

Foto SBS 6 Boswachter Gezocht.