Datum: 14-07-2020 - 17:56
22
aug
'17

Lokaal film- en videobedrijf RobinC maakt van de Dorpsstraat een filmset. (film+foto's)

De Dorpsstraat in Noordwijkerhout was onlangs kort na sluitingstijd voor de oplettende dorpsgenoten nog erg druk bevolkt. Dit maal niet met winkelend publiek maar was het een filmploeg die de straat als filmlocatie had gekozen. Lokale ondernemer en cameraman Robin Brinkhuijsen van RobinC ligt zijn keuze nader toe...

Voor een campagne van het ministerie van Economische zaken waren wij door reclamebureau DunePebbler gevraagd om een film te maken die de kick off zou vormen van deze campagne. Een hele mooie uitdaging, met een resultaat waar we erg trots op zijn. Voor een scene uit deze film waren we opzoek naar een winkelstraat.

Wonende in Noordwijkerhout was voor mij de Dorpsstraat gelijk een beeld wat ik voor me had bij deze scene. En nadat ik de zeer behulpzame winkeliers van de Dorpsstraat ook nog bereidt had gevonden om hun winkels voor de film langer open te laten was de beslissing snel gemaakt.

In de straat komt onze hardlopende hoofdrolspeler in contact met mensen die vervelende pop ups op internet voorstellen. Je kent ze wel. Je wilt gewoon iets bekijken op internet en ineens zie je honderd keer dat fietsmerk voorbij komen waar je vorige week even naar had gekeken. Over waar je op moet letten en wat je wel en niet moet delen op internet gaat deze campagne.

Klik hier voor de link naar de film en de bijbehorende website.

Klik hier voor de lange versie van de film. 

Winkeliers uit de Dorpsstraat ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Robin Brinkhuijsen

Foto's PR.