Datum: 14-08-2020 - 19:36
20
aug
'17

Vanavond moet je in ’t DURP zijn!!!

Ook dit jaar zal de dinsdagavond, 5 september, voor alle inwoners van Noordwijkerhout weer een gezellige avond zijn. Op deze avond is namelijk de tent van de Oranjevereniging hét ontmoetingspunt voor vele ‘oude’ en ‘nieuwe’ Noordwijkerhouters, voor sponsoren en vrienden van oranje...

voor donateurs en bijna donateurs, om met elkaar te praten over evenementen waar je zeker aan deel moet nemen of al aan deelgenomen hebt. Gezelligheid staat natuurlijk voorop, want tijdens deze activiteit wordt ons DURP opgeluisterd met muzikale activiteiten en zullen in ’t DURP de terrassen tot ‘s avonds laat open zijn om onder het genot van een drankje nog gezellig bij te praten. 

De Oranjevereniging zal deze avond samen met een groot aantal deelnemende winkeliers een gezellige invulling geven aan deze avond. Kom dus bij de tent van de Oranjevereniging (op de steeg) langs en laat je voorlichten over wat je dit jaar moet zien te ontdekken in de etalages van de winkels. De formulieren om mee te doen kunt u in de tent afhalen. 

Door de puzzel op te lossen zijn diverse prijzen te winnen. Als u de puzzel heeft opgelost kunt u het formulier weer tot ‘s avonds 22.30 uur bij de tent inleveren, wees op tijd want na 22:30 uur is de inzamelbus weg! Ook zullen er op deze avond diverse bestuursleden van de Oranjevereniging aanwezig zijn om al uw vragen over de vereniging, een mogelijk donateurschap of sponsorschap te beantwoorden.

En mocht u meer vragen over ons en onze activiteiten of doelen hebben kunt u deze natuurlijk ook stellen. Een briefje sturen naar Liesbeth Vreeken, Guldemondvaart 18, mag natuurlijk ook. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl.

Tekst en foto Oranjevereniging Noordwijkerhout.