Datum: 09-07-2020 - 16:23
18
aug
'17

Start nieuw bridgeseizoen B.C. de Schelft.

Bridgeclub De Schelft start het nieuwe seizoen op maandag 28 augustus met een informele openingsdrive. De leden, maar vanzelfsprekend ook nieuwe leden, zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Bridgeclub De Schelft start het nieuwe seizoen op maandag 28 augustus met een informele openingsdrive....

De leden, maar vanzelfsprekend ook nieuwe leden, zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Onder het motto ‘Gezelligheid Troef’ wordt op de maandagavond gedurende het winterseizoen gebridged. Er wordt een competitie gespeeld bestaande uit 4 rondes van elk zes speelavonden en een top integraal competitie. Aanvang is 19.30 uur in Optisport De Schelft.

Inloop bridge.
De vorig jaar geïntroduceerde inloop bridge is ook nu weer van toepassing. Niet leden kunnen op de maandagavond meedoen. Even een belletje naar de wedstrijdleider Sjoerd, is hiervoor voldoende.(06-19387127 – op de maandag, uiterlijk tot 16.00 uur). Kosten voor deelname zijn 6 euro per paar. Ook als u alleen bent en op zoek naar een partner, kunt u informatie opvragen bij Sjoerd v.d. Werf. Hij heeft mogelijk in zijn bestand voor u een passende partner.

Workshops
In samenwerking met de drie Noordwijkerhoutse Bridgeclubs is er het afgelopen zomerseizoen een geslaagde zomer bridge gehouden. Deze samenwerking wordt verder uitgebouwd met de organisatie van een aantal workshops, om belangstellenden ook kennis te laten maken met dit boeiende kaartspel. De workshops vinden plaats in de Schelft en de eerste is op maandagavond 2 oktober, om 19.45 uur.

Onder leiding van bridgedocent Jeanne Haket komen diverse onderwerpen aan bod, zoals slagen maken, speelfiguren, tegenspelen, biedvolgorde en samenwerking. Voor deze workshops betaalt u 5 euro per avond. Aansluitend op deze workshops start een bridgecursus van tien lessen waarin de algemene regels en vaardigheden van het bieden, uitspelen en tegenspelen worden behandeld en in de praktijk kan worden toegepast.

De kosten hiervan bedragen € 60,00. Zowel de workshops als de cursus worden verzorgd door de ervaren bridgedocent Jeanne Haket.Deelname houdt ook in dat de cursisten het volgende seizoen gratis mogen deelnemen aan de competitie. 

Dat kan op de maandagavond bij 'BC De Schelft' of op dinsdagavond bij 'BC Het juiste Bod'. Ook de Rabobank Bollenstreek ondersteunt deze actie van harte en daarom wordt ook meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017.

Inschrijving en informatie bij: Jeanne Haket Tel: 0612457143 – E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verdere informatie over onze verenigingen kunt u vinden op onze websites: www.nbbclubsites.nl/club/9008 of www.nbbclubsites.nl/club/9028.