Datum: 09-07-2020 - 15:55
17
aug
'17

Beginnerscursussen Internet ComputerWijs in de bibliotheek.

Voor iedereen die beter wil leren werken met de computer en internet. De Bibliotheek Bollenstreek vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen redden in de wereld waar internet steeds belangrijker wordt. Omdat heel veel mensen nog geen computervaardigheden hebben, worden er in het najaar...

in onze vestigingen internetcursussen voor beginners aangeboden.Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, openbaar vervoer, een reis boeken, bankzaken regelen, gaat tegenwoordig allemaal via internet. 

De Bibliotheek Bollenstreek biedt deze cursus aan voor een ieder die deze vaardigheden nog niet bezit. Wanneer u nog geen eigen e-mailadres heeft, leert u ook e-mailen. Er wordt geoefend op computers van de bibliotheek. Kosten: € 15,- voor leden van de bibliotheek; € 20,- voor niet-leden.

Waar en wanneer? 

* Noordwijkerhout: maandag 2, 9, 16, 23, 30 oktober van 10.00 tot 12.00 uur

Omdat we per cursus werken met kleine groepjes, verzoeken wij u om tijdig te aan te melden bij vestiging Noordwijkerhout of via de website. Voor meer informatie: www.bibliotheekbollenstreek.nl/cursussen.

Tekst Bibliotheek Bollenstreek en foto BON.