Datum: 12-08-2020 - 20:10
17
aug
'17

Extra baan bij het populaire 'Tonknuppelen'.

Tradities moet je in ere houden en dat zullen we doen ook. Woensdagochtend 6 september om 9 uur zullen we weer het startsein geven voor het altijd gezellige en drukbezochte Tonknuppelen. Zo druk dat we dit jaar besloten hebben om een extra baan op te bouwen dan kan iedereen voldoende knuppels...

gooien en hoeft er minder lang gewacht te worden. Op het terrein van Rivierduinen zijn dan weer diverse banen aangelegd waar de deelnemers met elkaar kunnen strijden om de eer, de glorie en de eeuwige roem en de 'Ron van den Burg Bokaal'. Vorige jaar won Ronald Beekhuizen de eerste 'Ron van den Burg Bokaal'.

Wie knuppelt de bal uit de ton? Welke baan is het snelst? Gaat het om kracht? Is het techniek? Moet je kunnen richten? Of is het toch geluk? Vier tonnen per baan en meer gezelligheid dan prijzen. Zorg dat je op tijd inschrijft want we verwachten ook dit jaar weer een hoge opkomst.

Bij voorinschrijving betaald u als donateur van de Oranjevereniging € 5,00 als niet donateur € 10,00 en inschrijving ter plekke op 7 september € 10,00 voor iedereen. Ook dit jaar kun je je eigen Ton adopteren, lever een mal aan en je naam of logo wordt op de Ton aangebracht Voor 25 euro kun je schitteren op een ton. 

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een jeugdtoernooi, ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud? kom dan naar het terrein van rivierduinen voor dit grandioze en nog steeds groeiende evenement. Ervaring is helemaal niet noodzakelijk en zeker geen garantie tot succes om de kat uit de ton te knuppelen. Rust en geluk is vaak de sleutel tot het succes gebleken.

Gooi jij de Kat uit de ton dan win je de hoofdprijs en voor degene die ervóór of erna gooit ligt ook een prijs te wachten. Er zijn meerdere tonnen, dus ook veel mooie prijzen. Dus kinderen van Noordwijkerhout, grijp deze kans aan om een goed tonknuppelaar(ster) te worden!

Bij vóór inschrijving is het inschrijfgeld per deelnemer € 2,00 en betalen donateurs € 1,00. Bij inschrijving op het terrein betaalt iedereen € 3,00. 

Dit evenement wordt gesponsord door NWH-jobs Uitzendbureau, Keurslagerij Kootlagerij Koot, Horticoop Rijnsburg, Loonbedrijf Jansen, Gebakkraam Brouwer en Mevr. Hogervorst-Rotteveel, Cultuurtechniek Bollenstreek en de Meeuwenoord Groep. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl

Tekst en foto Oranjevereniging Noordwijkerhout.