Datum: 26-09-2020 - 04:08
14
aug
'17

Winst voor de dames bij 'Battle of the sexes' Tespelduyn.

In het weekend van 12 en 13 augustus namen de dames het op Golfbaan Tespelduyn op tegen de heren in een heuse "Battle of the sexes'. Bijna 40 golfers namen tijdens het spannende weekend deel, waarbij de heren hun titel van 2016 wilden prolongeren. De dames op hun beurt waren...

daardoor extra gebrand om te titel dit jaar te winnen. Op zaterdag moesten de heren nog even inkomen en kwamen daarmee na dag 1 op een lichte achterstand. Als koploper begonnen de dames aan dag 2. Die koppositie viel zwaarder dan gedacht en dat maakte de strijd nog spannender. 

De felle, maar vooral gezellige wedstrijd van zondag gaf de doorslag en het waren de dames die de winnaarsbokaal met het roze golfballetje omhoog mochten houden. Elk jaar is het spannend en dat kunnen we ook terugzien in de totaalstand.

De Battle wordt sinds 2012 op Tespelduyn gehouden en de dames staan na de overwinning van dit jaar 3-2 voor. Wij kijken wederom terug op een fantastisch golfweekend!

Reeds op 19 augustus is de volgende wedstrijd. Tijdens de Koppelwedstrijd wordt er dan in teamvorm gegolfd. Inschrijven kan nog tot vrijdag 18 augustus 12.00 uur via www.tespelduyn.nl

Tekst en foto Tespelduyn.