Datum: 07-07-2020 - 13:17
11
aug
'17

'Bridge' een uitdaging voor iedereen.

Dit jaar zetten Bridgeclub 'Het Juiste Bod' en Bridgeclub 'De Schelft' de deuren open om geïnteresseerden kennis te laten maken met dit boeiende kaartspel. Zij willen het bridgespel  stimuleren en organiseren daartoe vijf workshops in De Schelft te Noordwijkerhout. Daarbij komen onderwerpen aan de orde zoals:...

Slagen maken, Speelfiguren, Tegenspelen, Biedvolgorde en Samenwerking. Voor deze workshops betaalt u 5 euro per avond. De eerste workshop is maandagavond 2 oktober aanvang 19.45 uur.

Aansluitend op deze workshops start een bridgecursus van tien lessen waarin de algemene regels en vaardigheden van het bieden, uitspelen en tegenspelen worden behandeld en in de praktijk kan worden toegepast. De kosten hiervan bedragen € 60,00.  Zowel de workshops als de cursus worden verzorgd door de ervaren bridgedocent Jeanne Haket.

Deelname houdt ook in dat de cursisten het volgende seizoen  gratis mogen deelnemen aan de competitie. Dat kan op de maandagavond bij 'BC De Schelft' of op dinsdagavond bij 'BC Het juiste Bod'. Ook de Rabobank Bollenstreek ondersteunt deze actie van harte en daarom wordt ook meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017.

Inschrijving en informatie bij: Jeanne Haket Tel: 0612457143 – E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verdere informatie over onze verenigingen kunt u vinden op onze websites: www.nbbclubsites.nl/club/9008 of www.nbbclubsites.nl/club/9028.