Datum: 01-07-2022 - 00:06
10
aug
'17

Fietstocht langs Hudson Restaurants (o.a. Noordwijkerhout) voor goed doel.

De inschrijving voor de 2e editie van de Hudson to Hudson Ride is deze week gestart. De 100 kilometer lange wielertour vindt plaats op 17 september en de gehele opbrengst van de  ‘fun & power ride’ wordt gedoneerd aan Team Westland. Deze stichting zamelt geld in voor charitatieve instellingen...

en initiatieven die verband houden met kanker of onderzoek naar kanker. De tocht is uitgezet langs de mooiste plekken van Nederland. En de pitstops? Die bevinden zich bij verschillende Hudson waaronder Restaurant Hudson Noordwijkerhout, hotspots waar deelnemers kunnen bijkomen onder de goede zorgen van het Hudson personeel! 

Fun & Power voor jong en oud.
Jong, oud, getraind of ongetraind: iedereen mag meedoen aan de Hudson to Hudson Ride! Deelnemers kunnen kiezen uit twee verschillende tochten. De geoefende fietser kiest natuurlijk voor de Powerride; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start bij Hudson Naaldwijk leidt de route via mooie plekken naar Restaurant Hudson Noordwijkerhout, Voorschoten en de finish bij Hudson Kijkduin.

De recreatieve fietsers en deelnemende kinderen kunnen kiezen voor de Funride, een landelijke en afwisselende route van 30 km! Bij de finish worden de sportieve fietsers feestelijk onthaald, waar zij kunnen nagenieten van de tocht met swingende muziek, entertainment en culinair krachtvoer.

Sporten voor een goede doel.
Meedoen aan de Hudson to Hudson ride  betekent een win-win situatie! Want naast het feit dat je sportief bezig bent en een onvergetelijke dag beleeft, steun je ook het goede doel. Het inschrijfgeld van de Ride gaat in zijn geheel naar Team Westland, waarmee onderzoek naar kanker wordt ondersteund.

Inschrijven kan via de Hudson website (klik hier) (klik hier) en kost € 20,- voor de Powerride en € 15,- voor de Funride. Kinderen kunnen voor € 7,50 deelnemen aan de Funride. Wie zich inschrijft voor 1 september ontvangt een leuk onderdeel voor zijn tenue cadeau van Ravage in Wateringen.

Tekst en foto's Restaurant Hudson.