08
aug
'17

Frank en Paul van Raamwerk in actie bij Kofferbakverkoop Keiebijters.

Ook deze zomer organiseren de Keiebijters de traditionele kofferbakverkopen achter het voormalige hoofdgebouw aan de Langevelderweg 27. De kofferbakmarkten zijn er nog op alle zondagen in augustus. Voor de vaste bezoekers en verkopers zijn Paul en Frank allang geen onbekenden meer...

Wekelijks zetten zij, samen met de vele vrijwilligers van de Keiebijters, hun beste beentje voor om alle verkeersstromen in goede banen te leiden. Met tomeloze inzet staan zij bezoekers te woord en verwijzen ze naar de juiste parkeerplek. Doordeweeks werken ze met veel plezier op Zorgboerderij De Hafakker in Noordwijkerhout, op zondag popelen ze om de Keiebijters te helpen. 

Doelstelling van deze carnavalsvereniging is het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen. Ook daar genieten vele deelnemers van Raamwerk van, inclusief Frank en Paul!

Vanwege de grote toeloop in de afgelopen jaren en de eenvoudige mogelijkheden van de vereniging heeft de firma Barthen Verhuur uit Leiden gemeend de Keiebijters een handje te helpen. Voor de duur van 10 zondagen plaatsen zij twee extra toiletcabines voor de bezoekers.

Frank en Paul vinden het jammer als het over een paar weken weer voorbij is. Ze hopen nu al op volgende jaar! Voor belangstellenden, die hun spulletjes nog willen verkopen kost een standplaats met auto € 15, een standplaats auto met aanhanger of standplaats bus(je) € 20 en zijn vanaf 07.30 uur welkom!  

Voor alle voorwaarden en alle overige vragen contact per mail contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Aanvang rommelmarkt is 09:00 uur en we stoppen om 16:00 uur.

De toegang voor bezoekers is gratis. Meer informatie is ook terug te vinden op de Keiebijters Facebookpagina en website www.keiebijters.com.

Tekst en foto's CV De Keiebijters.