Datum: 14-08-2020 - 04:13
07
aug
'17

Een zonnige en gezellige 2e dag van Noordwijkerhout Culinair. (foto's)

Na de op zaterdag, ondanks een half uurtje een flinke onweersbui, gezellige en drukbezochte eerste dag van Noordwijkerhout Culinair, konden de bezoekers op zondag genieten van een zonnige 2e dag van dit populaire en smakelijke evenement in het centrum van ons dorp. Verschillende deelnemers...

speelden handig in op de actualiteit en hadden schermen geplaatst om de voetbalwedstrijd te kunnen laten zien van de EK-finale van het vrouwenvoetbal tussen Nederland en Denemarken. De 4-2 overwinning van de Oranje-leeuwinnen zorgden voor een uitbundige stemming rondom de Witte Kerk. 

Muzikaal was het net als op de eerste dag goed toeven op de Steeg met de bands als Ducktape, Bubblegum en Jesters, met daarbij de lekkerste hapjes en drankjes was het 'buitengewoon genieten' bij de 15e editie van Noordwijkerhout Culinair.

De negen deelnemende bedrijven waren u afgelopen zaterdag en zondag graag tot dienst: Restaurant To MeatRestaurant het Wapen van NoordwijkerhoutCafé van der GeestGolfbaan & Landgoed TespelduynRestaurant Hudson, Bij de Buren, Het Feest van Harry, Lunchroom Arthur, Restaurant Invitation. 

De organisatie van het evenement lag in handen van de NOV - de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging.

Foto's BON (laatste 2 foto's pr).